Till sidans huvudinnehåll

Om webbplatsen

Inloggningshjälp för Mina sidor

Här hittar du inloggningshjälp för att logga in till Mina sidor som vi kallar våra inloggade tjänster. När du loggar in kan du enkelt administrera och se dina tjänster för både vatten och avfall.

Så här gör du som privatperson

Det enklaste för dig som privatperson är att logga in med BankId. Det är bara du som står på abonnemanget som kan logga in. När du loggar in med BankId slussas du vidare till Stockholms stads BankID-inloggning. Du kommer automatiskt tillbaka till Mina sidor efter att du verifierat dig mot ditt BankID.

Ett alternativ till BankId är att logga in med kundnummer och lösenord.  Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du via valet Glömt lösenord få ett nytt skickat till den e-postadress som är kopplad till ditt kundnummer.

Har du ingen e-postadress registrerad hos oss kan du via valet ”Registrera e-post själv” koppla en e-postadress till ditt kundnummer. För att nyregistrera en e-postadress som privatperson, skriver du personnumret med 12 siffror och bindestreck, ex 19700101-1234.

Så här gör du som företagare/verksamhet

Du som representerar en verksamhet loggar in med kundnummer och lösenord. Klicka på fliken Användarnamn för att fylla i dina inloggningsuppgifter. Vill du nyregistrera en e-postadress som företagare eller verksamhet? Ange 16 före ditt organisationsnummer, ex 16123456-1234. Vill du ändra din befintliga e-postadress kan du enkelt göra det efter att du loggat in på sidan under ”Mina uppgifter”.

Du kan naturligtvis kontakta kundtjänst så får du hjälp.