Till sidans huvudinnehåll

Om webbplatsen

Inloggningshjälp för Mina sidor

Här hittar du inloggningshjälp för att logga in till Mina sidor som vi kallar våra inloggade tjänster. När du loggar in kan du enkelt se dina tjänster för både vatten och avfall.

Så här gör du som privatperson

Det enklaste för dig som privatperson är att logga in med BankId. Det är bara du som står på abonnemanget som kan logga in. 

Ett alternativ till BankId är att logga in med kundnummer och lösenord.  Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du via valet "Glömt lösenord" få ett nytt skickat till den e-postadress som är kopplad till ditt kundnummer.

Så här gör du som företagare/verksamhet

Du som representerar en verksamhet loggar in med kundnummer och lösenord. Kommer du inte ihåg ditt lösenord kan du via valet "Glömt lösenord" få ett nytt skickat till den e-postadress som är kopplad till ert kundnummer. Vill du ändra din befintliga e-postadress kan du enkelt göra det efter att du loggat in på sidan under ”Mina uppgifter”.

Du kan naturligtvis kontakta kundtjänst så får du hjälp.

Saknar e-post till kundnumret

Har du ingen e-post registrerad hos oss så kontaktar du kundtjänst för att få hjälp med det. Därefter kan du sätta ett nytt lösenord enligt ovan.