Till sidans huvudinnehåll

Student

Examensarbete och praktik

Student

Som Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag är det viktigt för oss att tänka nytt och hitta nya innovativa lösningar. I detta arbete är du som student otroligt viktig.

Skriv examensarbete eller uppsats hos oss

Genom att skriva ditt examensarbete eller din uppsats hos oss får du chansen att vara med och påverka morgondagens vatten- och avfallshantering. Samtidigt får vi möjlighet att lära känna en potentiell framtida medarbetare. Lediga exjobb att söka listas nedan.

Ersättning

Förutsatt att ditt examensarbete är färdigt och godkänt av ditt lärosäte har du möjlighet att som tack få ett arvode för ditt arbete. Vi betalar tusen kronor per högskolepoäng, det vill säga 30 000 kr för en kurs på 30 högskolepoäng och 15 000 kr för en kurs på 15 högskolepoäng. Om ni är flera som skriver arbetet så delas arvodet er emellan.

Praktik

Du som student kan få möjlighet att utföra din praktik hos oss.

Hos oss får du använda dina teoretiska kunskaper i praktiken samtidigt som du lär känna oss som arbetsgivare. När vi har lediga praktikplatser, listas de nedan.

Exjobb och praktikplatser att söka

VA-projektör (LIA)

När du praktiserar som VA-projektör hos oss kommer du få lära dig om, och få testa på VA-projektering i hela kedjan från förstudie till bygghandling i projekt.

Exjobb: öppen ansökan

Ska du skriva examensarbete – gör det hos oss! En ypperlig möjlighet för dig som student att lära känna oss bättre och knyta värdefulla kontakter inför din framtida karriär.

Jobba hos oss

Lediga jobb

Lediga tjänster hos oss just nu.

Det här får du hos oss

Vi söker ständigt efter den vassaste kompetensen och erbjuder ett hållbart arbetsliv där utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö är viktiga delar.

Student

Som Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag är det viktigt för oss att tänka nytt och hitta nya innovativa lösningar. I detta arbete är du som student otroligt viktig.

När du söker jobb hos oss

På Stockholm Vatten och Avfall rekryterar vi utefter en kompetensbaserad och inkluderande process. Det betyder att vi fokuserar på att hitta rätt person med de personliga egenskaper och kvalifikationer som rollen kräver.