Till sidans huvudinnehåll

Student

Examensarbete och praktik

Student

Som Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag är det viktigt för oss att tänka nytt och hitta nya innovativa lösningar. I detta arbete är du som student otroligt viktig.

Skriv examensarbete eller uppsats hos oss

Genom att skriva ditt examensarbete eller din uppsats hos oss får du chansen att vara med och påverka morgondagens vatten- och avfallshantering och samtidigt lära känna oss som arbetsgivare.

Det kan skapa möjligheter för dig i en framtida karriär på hos oss och bidra till insikter om den viktiga samhällsfunktion som vår verksamhet har. Lediga exjobb att söka listas nedan.

Ersättning

Förutsatt att ditt examensarbete är färdigt och godkänt av ditt lärosäte har du möjlighet att som tack få ett arvode för ditt arbete. Vi betalar tusen kronor per högskolepoäng, det vill säga 30 000 kr för en kurs på 30 högskolepoäng och 15 000 kr för en kurs på 15 högskolepoäng. Om ni är flera som skriver arbetet så delas arvodet er emellan.

Praktik

Du som student kan få möjlighet att utföra din praktik hos oss.

Hos oss får du använda dina teoretiska kunskaper i praktiken samtidigt som du lär känna oss som arbetsgivare. Just nu har vi inga lediga praktikplatser, när vi har det listas de nedan.

Exjobb och praktikplatser att söka

VA-projektör (LIA) hösten 2023

När du praktiserar som VA-projektör hos oss kommer du få lära dig om, och få testa på VA-projektering i hela kedjan från förstudie till bygghandling i projekt. Du kommer få praktisera både självständigt och tillsammans