Till sidans huvudinnehåll

Restaurang, livsmedel

och storkök

Kontakta oss

Kontakta kundtjänst för frågor gällande din faktura och ditt abonnemang samt allmänna frågor om vatten, avlopp och sophämtning.

Kontakta kundtjänst

GDPR

Jag har läst integritetspolicyn och godkänner att Stockholm Vatten och Avfall sparar mina kontaktuppgifter.

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Kontakta oss

Utebliven sophämtning reklamerar du genom att fylla i ett formulär här på webben eller genom att kontakta kundtjänst.

Felanmäl akuta vattenläckor och stopp i avloppet dygnet runt till telefon: 08-522 120 00. Kvällar, nätter och helger kopplas samtalet vidare via SOS alarm.

Kontakta kundtjänst för frågor gällande din faktura och ditt abonnemang samt allmänna frågor om vatten, avlopp och sophämtning. Genom att logga in på Mina sidor kan du som är kund hos oss göra dina ärenden även när kundtjänst har stängt.

Om du har råkat ut för en skada på din egendom i samband med sophämtningen ska du anmäla skadan till ditt försäkringsbolag och göra en eventuell polisanmälan. Därefter kontaktar du vår kundtjänst som gör en reklamation.

Vi använder sms för att meddela en driftstörning, till exempel en akut vattenavstängning eller om det skulle uppstå en störning för kvalitén på dricksvattnet. Meddelandet skickas till folkbokförda på den berörda adressen (som är äldre än 16 år) och telefonnummer som är registrerade på adressen.

Kontrollera gärna att vi har rätt nummer till dig.

Genom vårt visselblåsarsystem kan du som kund, leverantör eller anställd anonymt rapportera missförhållanden.

Vår strävan är att alltid bli bättre och vi vill att våra kunder ska vara nöjda. Meddela gärna oss om det är något vi kan göra bättre.

Vår tjänstegaranti och servicemål

Tjänstegaranti för sophämtningen

Vår tjänstegaranti för sophämtning beskriver vad du som har ett abonnemang för sophämtning kan förvänta dig av oss. Om vi brister i vårt uppdrag har du rätt till kompensation i enlighet med tjänstegarantin.

Våra servicemål för vatten

Våra servicemål tydliggör vilka förväntningar du kan ha på kommunalt vatten och avlopp inom Stockholms stad och Huddinge kommun.