Till sidans huvudinnehåll

Jobba hos oss

Karriär

Vi söker ständigt efter den vassaste kompetensen och erbjuder en mängd spännande, roliga och utmanande uppdrag. Vi erbjuder ett hållbart arbetsliv i balans med privatliv där intressanta arbetsuppgifter, stimulerande utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö är viktiga delar.

Hör våra medarbetare berätta

Henrik Myringer, automationsingenjör

För fem år sedan var automationsingenjören Henrik Myringer konsult på Stockholm Vatten och Avfall. Han tyckte att stämningen på arbetsplatsen var så trevlig, och processerna han arbetade med så intressanta, att han sökte

Emir Badic, ledningstekniker

Emir Badic är ledningstekniker och jobbar med drift och underhåll av ledningsnätet. För åtta år sedan blev han rekommenderad att söka jobbet av en vän som arbetade på Stockholm Vatten och Avfall.

Nathalie Drambo, teamledare

Nathalie är teamledare för ett planerings- och utvecklingsteam på Stockholm Vatten och Avfalls största avdelning, Ledningsnät.

Se alla artiklar inom det här ämnet

Jobba hos oss

Lediga jobb

Lediga tjänster hos oss just nu.

Det här får du hos oss

Vi söker ständigt efter den vassaste kompetensen och erbjuder ett hållbart arbetsliv där utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö är viktiga delar.

Student

Som Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag är det viktigt för oss att tänka nytt och hitta nya innovativa lösningar. I detta arbete är du som student otroligt viktig.

När du söker jobb hos oss

På Stockholm Vatten och Avfall rekryterar vi utefter en kompetensbaserad och inkluderande process. Det betyder att vi fokuserar på att hitta rätt person med de personliga egenskaper och kvalifikationer som rollen kräver.