Till sidans huvudinnehåll

Teknisk dokumentalist

Underhållssektionen på Lovö vattenverk består av 9 personer. Vi ansvarar tillsammans för det tekniska underhållet på vattenverkets processanläggningar och fastigheter. Vi är även kravställare och mottagare vid ombyggnadsprojekt. Vi letar nu efter en ersättare till rollen som teknisk dokumentalist.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som Teknisk dokumentalist hanterar du all teknisk dokumentation inom Lovö vattenverk som bland annat ritningar, tekniska specifikationer och instruktioner. En effektiv och kvalificerad förvaltning av den tekniska dokumentationen är en absolut nödvändighet för den dagliga driften hos produktionsavdelningen men också för framdrift i de många investeringsprojekt som verket genomför. I tjänsten ingår även att genomföra utredningar och mindre projekt inom ansvarsområdet samt uppdatera ritningar och skriva instruktioner och manualer. Det ingår även att utbilda i ritningshantering för både våra konsulter och för medarbetare där det krävs. Tjänsten är placerad inom underhållssektionen på Lovö och är underställd sektionschef för underhåll VLU.

Här är några exempel på arbetsuppgifter

  • Säkerställa att dokumentationen uppfyller den standard Vattenproduktion kräver.
  • Administrera in/utlåning i digitala och analoga arkiv för relationshandlingar/anläggningsinformation.
  • Förvalta teknisk dokumentation under livscykeln (bevaka/godkänna inleverans, förvalta, gallra mm).

Dina erfarenheter och bakgrund

Vi ser att du har minst 3 årig gymnasieutbildning eller högre inom teknik och att du har relevant erfarenhet av dokumenthantering. För att lyckas med jobbet behöver du ha en mycket god datorvana och kunskap inom program för CAD och dokumenthantering. Vi ser att du är mycket noggrann samt har ett gott ordningssinne. Ett krav är att behärska det Svenska språket flytande i tal och skrift.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Om du tycker att du känner igen dig i beskrivningen och att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan.

Sök som teknisk dokumentalist senast den 21 augusti 2022.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du sektionschef Johan Bladh, på telefon 08-522 136 43. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Välkommen med din ansökan!

 

Senast uppdaterad: 2022-07-04

Länkar

Sök tjänsten som teknisk dokumentalist (öppnas i nytt fönster)