Till sidans huvudinnehåll

Mekaniker/Maskintekniker

Bromma reningsverk, som är ett av Sveriges äldsta reningsverk i drift byggdes redan 1934. Reningsverket renar avlopp från Stockholms västra och norra delar, Sundbyberg samt delar av Järfälla och Ekerö kommun, totalt är ca 370 000 stockholmare anslutna till reningsverket. För att klara reningskraven i denna anläggning samtidigt som belastning till verket fortsätter att öka söker vi nu en maskintekniker.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som maskintekniker hos oss arbetar du med att utföra service, underhåll och reparationer på pumpar, maskiner och övrig processutrustning. I rollen ingår att du självständigt och tillsammans med andra kollegor utför underhållsarbeten samt att du arbetar i underhållssystemet enligt gällande instruktioner. Du har en viktig roll i felsökning och driftsättning av processutrustning.

På sikt kan du även komma att ingå i beredskapsorganisationen för avloppsrening.

Din bakgrund

För att lyckas med detta arbete ser vi att du har teknisk gymnasieutbildning eller yrkesutbildning för maskintekniker samt några års dokumenterad erfarenhet från mekaniskt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från processindustri, pumpar och finmekaniska kunskaper. Körkort för personbil är ett krav. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda datorkunskaper.

Din ansökan

För ytterligare information om arbetet kontaktar du sektionschef Anders Holm på 08-522 131 58. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, SACO och Ledarna når du via vår kundtjänst på telefon 08-522 120 00.

Om du känner igen dig i beskrivningen och tycker att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan så sök jobbet redan idag men senast den 21 augusti. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Senast uppdaterad: 2022-07-07

Länkar

Sök tjänsten