Till sidans huvudinnehåll

Emir Badic, ledningstekniker

Emir Badic är ledningstekniker och jobbar med drift och underhåll av ledningsnätet. För åtta år sedan blev han rekommenderad att söka jobbet av en vän som arbetade på Stockholm Vatten och Avfall.

- Jag hade hört mycket gott om arbetsplatsen och ville ge det en chans. Och det är det bästa beslut jag har fattat i mitt liv – jag har inte ångrat mig en sekund!

För Emir var det främst två saker som lockade; en trygg anställning och att man kan utvecklas inom företaget. Många av dem som sitter på högre positioner har gjort karriär inom företaget.

- Det här är en arbetsplats som tar hand om sina anställda. Det är frikostigt med utbildning och säkerheten kommer alltid först.

Emir är småbarnsförälder. Eftersom han är den som hämtar på förskolan är det en fördel att Stockholm Vatten och Avfall har en uttalad policy att det ska gå att kombinera arbete med privatliv. Något som också är bra är att det finns en fullstor inomhushall och jättebra gym så man har alla möjligheter att hålla sig i god form. 

- För mig är det viktigt att vara på en plats där jag trivs, och Stockholm Vatten och Avfall är den absolut bästa arbetsgivaren jag har haft. Jag är glad att gå till jobbet varje morgon!