Till sidans huvudinnehåll

Nyheter om matavfall

Glad svin(n)smart midsommar!

Senast uppdaterad:

Den miljövänliga fruktpåsen med fler funktioner

Senast uppdaterad:

Vad lämnar din middag efter sig?

Senast uppdaterad:

Tipsa din fastighetsägare om matavfallsinsamling

Senast uppdaterad:

Låt lägenhetshushållen börja sortera

Senast uppdaterad:

Vad lämnar dagens soppa efter sig?

Senast uppdaterad:

Smaka på Stockholm – med gott samvete

Kom till FoodTech Village-paviljongen i Kungsträdgården så får du tips om hur du kan göra med ditt matavfall.
Kom till FoodTech Village-paviljongen i Kungsträdgården så får du tips om hur du kan göra med ditt matavfall.
Senast uppdaterad:

Eid mubarak

Fester med rester – eid al fitr – avslutar fastemånaden Ramadan
Senast uppdaterad:

Vi knackar på

Senast uppdaterad:

Kalf & Hansen ser bara vinster i sin klimatsatsning

Rune Kalf-Hansen utanför restaurang Kalf & Hansen på Rörstrandsgatan.
Senast uppdaterad:

Glad påsk!

Senast uppdaterad:

Rinkeby-Kistas och Skarpnäcks villahushåll fortfarande bäst på matavfall

Senast uppdaterad:

Nu är utdelningen av årets matavfallspåsar för villakunderna klar

Senast uppdaterad:

Sänk sopkostnaderna och bidra till bananskalsbussen

Senast uppdaterad:

Visa matresten – bidra till ett hållbart Stockholm

Senast uppdaterad:

Låt julbordet bli lagom i år

Senast uppdaterad:

Vad göra med pumpalyktans rester?

En pumpa som gröps ut för att bli halloweenlykta. Vad ska man göra med pumpans innanmäte?
Gör något gott med pumpans innanmäte när du gör din pumpalykta.
Gör något gott med pumpans innanmäte när du gör din pumpalykta.
Senast uppdaterad:

Få tips om matavfall på höstens bostadsmässa

Senast uppdaterad:

Kräftfester med rester?

Kräftskalen som blev kvar efter festen
Kräftskalen som blev kvar efter festen
Senast uppdaterad:

Låt dina matrester jobba för Stockholm

Senast uppdaterad:

Tips till dig som redan pastapendlar

Senast uppdaterad:

Dags att rengöra ditt sopkärl?

För att undvika dålig lukt kan man spola av sitt sopkärl och spreja med lite ättika.
Senast uppdaterad: