Nyheter

Nyheter
RenoNorden säljs till Urbaser
En av våra entreprenörer som hämtar hushållsavfall i Stockholm, RenoNorden, säljs till bolaget Urbaser, en internationell koncern med verksamhet inom avfallsbranschen och angränsande områden.
Ny satsning för elever på Skansen om vatten och Östersjön
Skansen och Stockholm Vatten och Avfall har ingått ett avtal om samarbete kring besöksverksamhet på Baltic Sea Science Center som byggs på Skansen. Med satsningen vill parterna öka kunskapen kring Östersjöns utmaningar och hur besökarna genom en hållbar livsstil kan göra förändringar.
Din senaste faktura för sophämtning
Du som bor i en- och tvåfamiljshus får i dagarna din faktura för perioden oktober till december. Under perioden drabbades tyvärr en del stockholmare av störningar i sophämtningen. Vi har en tjänstegaranti som ger dig ett avdrag på sophämtningsavgiften om du anmälde utebliven sophämtning minst tre gånger inom faktureringsperioden.
2017 års vinnare i stadens matavfallstävling
Grattis Älvsjö och Micasa! Ni är bäst i staden på att samla in matavfall. Med matavfallsinsamling på 77 % av sina sophämtningsställen vinner Älvsjö stadsdelsförvaltning förstapriset 2017 i kategorin ”Stadens stadsdelar och förvaltningar”. Micasa Fastigheter vinner förstapriset i kategorin ”Kommunala fastighetsbolag” med matavfallsinsamling på 52 procent av sina 97 hämtställen.
Visa fler
{{newsHeading}} {{#newsTeaser}}
{{newsTeaser}}
{{/newsTeaser}}