Nyheter

Nyheter
Överblivna granar från julgransförsäljning
Överskottsgranar och ris från julgransförsäljning kan under vecka 50 och 51 lämnas gratis på Lövsta återvinningscentral i Hässelby och återvinningscentralen Trädgård i Högdalen.
Din senaste faktura för sophämtning
Fakturan för sophämtning du nyligen fått rör perioden juli till september. Under perioden drabbades tyvärr en del stockholmare av störningar i sophämtningen på grund av en vild strejk bland sophämtarna. Tjänstegarantin gäller som vanligt. Om du anmälde utebliven sophämtning minst tre gånger inom faktureringsperioden, får du ett avdrag på sophämtningsavgiften. Kompensationen gäller dock inte för matavfallsinsamling eftersom den tjänsten är kostnadsfri.
Rivstart för insamling av kosmetiskt avfall
Genom ett samarbete mellan skönhetskedjan KICKS och Stockholm Vatten och Avfall har det från första mars 2107 blivit enklare för stockholmarna att göra sig av med gamla skönhetsprodukter på ett miljöriktigt sätt. En möjlighet som invånarna har tagit till sig, bara sedan projektet startade har ett ton kosmetiskt avfall samlats in.
Återvinningsstationen vid Flatenbadet stängs
Återvinningsstationen vid Flatenbadet stängs 21 november med anledning av att badet ska rustas upp och entrén byggas om. Platsen är uppsagd av Stockholm stad utan ersättningsplats.
Visa fler
{{newsHeading}} {{#newsTeaser}}
{{newsTeaser}}
{{/newsTeaser}}