Till sidans huvudinnehåll

Returrundan

Hör du en glad trudelutt i kvarteret? Då är Returrundan på plats och tar emot grovavfall, miljöfarligt avfall och saker till återbruk. Returrunda är – en sväng för ditt släng.

Under 2024 byter Mobila miljöstationen skepnad och blir istället Returrundan. Den nya tjänsten kommer erbjuda dig att slänga fler typer av skräp från ditt hem. 

Returrundan åker runt i Stockholm på helger i april till och med november. Vi gör timslånga stopp på platser som är anpassade för dig som går eller cyklar. Har du mycket saker att slänga – ta dig till våra återvinningscentraler.

Du kan lämna saker för både återvinning och återanvändning. Personalen hjälper dig bedöma hur sakerna du kommer med ska sorteras.

Påminnelse via sms

Du kan få ett sms med en kostnadsfri påminnelse innan Returrundan kommer till ditt område.

Så här fungerar det:

  • Klicka på länken ovan, då öppnas ett nytt fönster.
  • Fyll i dina uppgifter. Klicka sedan på nästa steg.
  • Du kommer få en kod skickad till din telefon. Skriv in koden i formuläret på hemsidan utan mellanrum. Klicka sedan på OK.
  • Sedan klickar du i rutan bredvid de stopp du vill få meddelande om och bekräftar genom att klicka på OK längst ned på sidan.
  • Om du vill ändra din registrering –  fyll i dina uppgifter igen och klicka ur de stopp som du inte vill få information om eller klicka ur alla stopp för att inte få fler meddelanden. Bekräfta genom att klicka på OK.