Till sidans huvudinnehåll

Process/Drifttekniker

Bromma reningsverk som är ett av Sveriges äldsta reningsverk i drift byggdes redan 1934. Reningsverket renar avlopp från Stockholms västra och norra delar, Sundbyberg samt delar av Järfälla och Ekerö kommun, totalt är ca 370 000 stockholmare anslutna till reningsverket. För att klara reningskraven i denna anläggning samtidigt som belastning till verket fortsätter att öka söker vi nu en process-/drifttekniker.

Arbetsuppgifter och utmaningar

I rollen som Process-/drifttekniker kommer du att jobba närmast reningsprocessen där din arbetsinsats har stor betydelse för både reningsresultatet och att vi ska klara av våra miljötillstånd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att medverka i den dagliga driften och processövervakningen av reningsverket.

I rollen ingår daglig rondering, skötsel av anläggningen, driftövervakning, processjustering, processnära underhåll såsom rengöring av bassänger och utrustning, kemikaliehantering, enklare mekaniskt underhåll, felsökning samt att delta vid planerade driftåtgärder och akuta driftavbrott. Detta är ett omväxlande arbete där du jobbar nära kollegor med intentionen att säkerställa driften av verket. Som processtekniker får du även delta i olika förbättringsprojekt på verket. Vid behov kan du även komma att delta i beredskapstjänstgöring.

Din bakgrund och personliga egenskaper

Vi vill att du har relevant yrkesutbildning som till exempel Processtekniker, Drifttekniker eller motsvarande. Du har god datorvana, behärskar MS Office och vi ser gärna att du har erfarenhet av driftövervakningssystem. Om du har erfarenhet av arbete vid reningsverk eller annan processteknisk industri är det meriterande.

Som person behöver du vara noggrann, ansvarsfull, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Truckkort är meriterande och B-körkort är ett krav.

Din ansökan

Om du känner igen dig i beskrivningen och tycker att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan så sök jobbet redan idag men senast den 21 augusti.  

För ytterligare information om arbetet kontaktar du sektionschef Anders Holm på telefon 08-522 131 58.

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, SACO och Ledarna når du via vår kundtjänst på telefon 08-522 120 00.

Vi ser fram emot din ansökan! 

Senast uppdaterad: 2022-07-07

Länkar

Sök tjänsten